Naltreksonin ostamisen riskit verkossa selittämättä reseptin perusteita

Riskit naltreksonin ostamisesta verkossa ilman reseptin perusteita selitetään

Yhdysvaltalaisten kodinomistajien maahantuontiin erikseen liittyvät näkökohdat kasvavat tosiasiallisesti yli 45-vuotiaiksi, kodin etelä- tai jopa länsialue, latinalaisamerikkalainen rotu, korkeakouluopetus ja -opiskelu, epätyydyttävä tai jopa lähes heikko vaikeusaste, Yhdysvaltain kansalaisuuden puuttuminen, matkustaminen perustamiseen maat, sairaus- ja hyvinvointivakuutuksen puuttuminen, kotitalouden korkeammat kliiniset kustannukset, vaikeudet löytää lääkäri, kohtuullinen tai epätyydyttävä terveysilmoitus, täyttää lääkemääräys verkossa ja käyttää myös Internet-keskusteluryhmiä terveydestä.

Vuonna 2016 tehdyssä tutkimuksessa ehdotettiin, että terveydenhuoltosuunnitelman suojaaminen saattaisi vähentää dramaattisesti yksityisten määräämien lääkkeiden maahantuontia ja väärennettyjen, väärennettyjen ja myös huonompien lääkkeiden näkyvyyden uhkaa. Lisäksi sairaus- ja hyvinvointivakuutuksen on todennäköisesti todella erityisen tehokas vähentämään tuontia latinalaisamerikkalaisten keskuudessa; Latinalaisessa Yhdysvalloissa, Venäjällä tai jopa Euroopassa syntyneet; samoin kuin ihmiset, jotka matkustivat kehitysmaihin.

kuluttajat käsittelevät väärennettyjen lääkkeiden saamisen riskiä huumeiden lisääntyvän verkkohankinnan seurauksena, ja maailmanlaajuisten väärennettyjen lääkkeiden ostojen, offline-tilassa ja myös verkossa, ennustetaan olevan 75 miljardia dollaria vuoteen 2010 mennessä. Vuonna 2015 taloudellisen yhteistyön yritys ja myös Development (OECD) totesi, että väärennettyjen ostojen arvioidaan olevan noin 200 miljardia dollaria Yhdysvalloissa vuonna 2013.

ja myös kansainvälinen, jonka tietyt valtuuttavat elimet ovat vahvistaneet, markkinoivat aitoa lääkettä ja vaativat reseptiä. Tuossa tutkimuksessa kaikkien arvioitujen reseptilääketilausten havaittiin olevan aitoja, kun ne tilattiin verkkoapteekeista, jotka on hyväksytty apteekkiecker.comin kautta (sekä kansainvälisissä että vain Yhdysvalloissa); YHDYSVALTOJEN online-apteekit, joille on myöntänyt NABP, Verified Internet Pharmacy Method Sites (VIPPS) -ohjelma tai jopa LegitScript; ja myös kanadalaiset verkkoapteekit, jotka on valtuuttanut Kanadan kansainvälinen lääkekauppayhdistys.

Online-apteekeille on olemassa pari vahvistuskurssia, jotka on napsauta lukeaksesi tunnustettu kansallisen apteekkilautakuntien liiton (NABP) vuoksi. Yksi on VIPPS, jota todella käytetään NABP: n takia ja joka valmistettiin vuonna 1999. Elintarvikkeet ja myös lääkevirasto (FDA) koskevat Net-käyttäjiä, jotka ovat uteliaita käyttämään online-apteekkia VIPPS-kurssille.

Kanadalaiset ja myös kaikki muut Yhdysvaltojen ulkopuoliset apteekit, jotka tarjoavat reseptilääkkeitä amerikkalaisille, viitteistä riippumatta, eivät ole kelvollisia VIPPS- ja LegitScript-suunnitelmissa. Laillisuus ja huumeiden hankkiminen verkosta riippuvat ostettavien lääkkeiden tyypistä ja määrästä. FDA uskoo vahvasti, että järjestetyt laittomat järjestelmät käsittelevät monia verkkoapteekkeja, jotka markkinoivat laitonta lääkettä ilman lääkemääräystä.

FDA reagoi yhdessä useiden muiden liittovaltion ja maailmanlaajuisten yritysten sekä modernin teknologian yritysten, kuten Google.comin kanssa, verrattuna verkkosivustoihin, jotka myivät lääkkeitä USA: n ostajille. Postimyynnin apteekkeja hallinnoidaan Yhdysvaltojen liittovaltion lakien kautta, ja sadat niistä toimivat virallisesti Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain FDA uskoo, että ICANN: n on tehtävä enemmän estääkseen ja hyödyntääkseen yrityksen näkemykset kielletyistä verkkoapteekkien verkkosivustoilla.

Turvallisen maahantuonnin toimintastrategiaksi nimetty ehdotus antaa valtioille, kauppiaille ja apteekeille, mutta ei varmasti yksityishenkilöille, mahdollisuuden saada lääkkeitä Kanadasta. Vaarallisten huumeiden hankkiminen ulkomaisista huumekaupoista on kielletty. Henkilö, joka ostaa vaarallisten huumeiden sellaisesta huumekaupasta, voi itse asiassa rikkoa useita hallituksen asetuksia, jotka antavat ankaria rangaistuksia.

Räätälöidyt ja rajasuoja. Pakettitarjous voidaan pitää ja palauttaa myös lopuksi sähköpostin lähettäjälle, jos asukas ei todellakaan reagoi ja toimittaa myös todisteita siitä, että heillä on lupa saada näitä lääkkeitä (esim. Voimassa oleva lääkemääräys). Menetelmässä USA: hun päivittäin toimitettavien lääkemääräysten valikoima ylittää huomattavasti CBP: n kyvyn tarkastaa ne kaikki.